LA REVISTA MARATHON comença a partir del número de Gener-2007 una NOVA ÈPOCA.

0
483

Tornem a remarcar que, a diferència de la resta de revistes especialitzades en atletisme que hi ha en el mercat i que disposen de molts mitjans tècnics i humans, Marathon és portada a terme per un reduït nombre de persones que hi posen tot el seu esforç per tal que la publicació pugui arribar a mans dels subscriptors amb un mínim de qualitat i continguts variats. Per evitar el crònic retard en arribar als domicilis dels lectors a causa del tradicional funcionament del “nostre amic el Correu estatal” a partir del número de febrer la revista anirà per una empresa de correu privat, sense cost addicional per als destinataris. Si tot surt com esperem que surti, a mitjans d’any deixarem de fer-la en blanc i negre per a fer-la a tot color, i moltes idees més… Un punt molt important per a nosaltres és obtenir un major nombre de subscriptors, per això demanem els clubs d’atletisme que s’hi facin socis a nom de cada entitat. Als subscriptors actuals que tinguin un amic que sempre els ‘pispa’ la revista -això ens ho comenten molts lectors- que li acostin el full de subscripció perquè que ells també s’integrin a la nostra gran família. Gràcies a tots per endavant

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.