LA REVISTA MARATHON comença a partir del número de Gener-2007 una NOVA ÈPOCA.

0
369

Tornem a remarcar que, a diferència de la resta de revistes especialitzades en atletisme que hi ha en el mercat i que disposen de molts mitjans tècnics i humans, Marathon és portada a terme per un reduït nombre de persones que hi posen tot el seu esforç per tal que la publicació pugui arribar a mans dels subscriptors amb un mínim de qualitat i continguts variats. Per evitar el crònic retard en arribar als domicilis dels lectors a causa del tradicional funcionament del “nostre amic el Correu estatal” a partir del número de febrer la revista anirà per una empresa de correu privat, sense cost addicional per als destinataris. Si tot surt com esperem que surti, a mitjans d’any deixarem de fer-la en blanc i negre per a fer-la a tot color, i moltes idees més… Un punt molt important per a nosaltres és obtenir un major nombre de subscriptors, per això demanem els clubs d’atletisme que s’hi facin socis a nom de cada entitat. Als subscriptors actuals que tinguin un amic que sempre els ‘pispa’ la revista -això ens ho comenten molts lectors- que li acostin el full de subscripció perquè que ells també s’integrin a la nostra gran família. Gràcies a tots per endavant

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.