Esther Aragonès acaba segona en la Sant Silvestre amb major participació

0
536

L\’atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès acabà anit en segona posició en la IIIa Cursa de Sant Silvestre de Tarragona, que es disputà pels voltants del Serrallo i el Port de Tarragona, i que comptà amb una inscripció de luxe, amb prop de mil atletes. En tant sols la seva tercera edició, aquesta cursa s\’ha situat ja com una de les més importants, per darrera tant sols de la de Barcelona a nivell català, i en ambdues curses la representació del CATarragona assolia posicions d\’honor. A Tarragona, la participació d\’atletes del Club Atletisme Tarragona va ser un cop més molt nombrosa, amb 26 atletes a la línia de sortida que de nou van tenyir la cursa de color lila. En la classificació masculina, el CA Tarragona va situar cinc homes entre els dotze primers classificats, entre els quals Pedro Ortega fou cinquè, Carles Ferrer setè i Josep A. Gironès, vuitè. En la cursa femenina, Aragonès no va poder amb l\’empenta de la jove promesa del CN Reus Ploms Núria Gil, que s\’imposà amb claredat. L\’atleta tarragonina, que no podia tancar l\’any amb una nova victòria a casa, rebia ahir mateix la confirmació de la Federació Catalana d\’Atletisme comforme ha estat inclosa en la Selecció Catalana que prendrà part a finals d\’aquest mes en el reputat Cross d\’Elgoibar, amb l\’èlit del cros nacional. | Simultàniament, a la Cursa de Sant Silvestre de Barcelona, que aplegava més de 6.000 participants, un altre atleta del CA Tarragona, Toni Valverde, finalitzava en una excel.lent tercera posició final en la seva categoria. Valverde finalitzava la cursa, programada a 10 km, amb un temps de 41 minuts i 23 segons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.