AINHOA COSTAS, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADORA ABSOLUTA DE LA SANT SILVESTRE DEL MASNOU

0
525

Ivan Lima va guanyar en categoria masculina.
No podia finalitzar millor l’any 2007 per l’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Ainhoa Costas. Ha estat a la localitat de El Masnou amb la disputa de la “27a. Edició de la Sant Silvestre del Masnou” sobre una distància de 8 quilòmetres amb sortida al port esportiu de la vila on ha assolit la victòria absoluta en una de les més tradicionals curses que tanquen l’any. Malgrat estar encara a la categoria cadet i que la seva especialitat és la marxa atlètica ha dominat còmodament a les seves rivals aconseguint un temps de 33’23”. Pel que fa a la cursa infantils els atletes Eric Muro i Judit Pérez han aconseguit la victòria a les categories aleví masculina i benjamí femenina sobre una distància de 1000 metres. Més de 700 esportistes han pres la sortida des del port del Masnou en la 27a edició de la Sant Silvestre d\’aquesta localitat del Maresme. És la més antiga de les que es corren a Catalunya. En la categoria masculina el guanyador ha estat Ivan Lima, del Club Montornès, que ha invertit un temps de 26 minuts i 10 segons a cobrir els 8 quilòmetres de recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.