La cursa, amb el rècord de 6.052 atletes inscrits, tanca el cicle anual esportiu de la ciutat de Barcelona

0
574

Diumenge 31 de desembre tindrà lloc la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre, la darrera prova atlètica de l\’any que se celebra a Barcelona
La figura de l\’Home dels Nassos serà l\’encarregat de donar el tret de sortida als atletes de la cursa a les 17.30 hores al passeig de Garcia i Fària (a l\’alçada del carrer Espronceda). Després d\’un recorregut de 10 quilòmetres pels carrers del centre de la ciutat, la prova acabarà altre cop al passeig de Garcia i Fària, però a l\’alçada del carrer Josep Ferrater i Mora. La prova comptarà amb la presència del Regidor d\’Esports, Pere Alcober, i del regidor del Districte de Sant Martí, Francesc Narváez. El lliurament de premis de la cursa començarà aproximadament cap a les 18 hores. El podi estarà situat a la plaça del davant de la meta, entre el passeig de Garcia i Fària i la Ronda Litoral. Allí es donaran els premis als tres primers classificats en les dues categories generals absolutes, masculí i femení, i en la categoria de cadira de rodes. La resta de premis es lliuraran a l\’acte del proper 10 de gener de 2007, que se celebrarà a la Seu dels districte de Sant Martí (pl. Valentí Almirall, 1)| L\’organització de la cursa convoca als mitjans de comunicació que vulguin cobrir la Cursa dels Nassos al punt de sortida a les 17:15 hores, per tal de lliurar-los les acreditacions corresponents. Aquells mitjans que vulguin seguir la cursa amb vehicles, els hauran de portar degudament identificats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.