Sant Silvestre de Barcelona amb més de 5.600 inscrits

0
558

Nous canvis en el recorregut
Per tal que el circuit de la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre compleixi de forma estricta els tradicionals 10 quilòmetres de recorregut, s\’han introduït uns petits canvis en el circuit. En el darrer tram de la cursa, enlloc de baixar pel carrer Selva de Mar des del passeig Taulat, s\’agafarà un tram més del passeig Taulat direcció oest, es baixarà per Provençals, i s\’agafarà altre cop el passeig de Taulat però en direcció est, fins a trobar-se amb Selva de Mar, que es baixarà per agafar el passeig de Garcia i Faria. El nou punt d\’arribada també estarà situat al passeig de Garcia i Faria, però a l\’altura del carrer Josep Ferrater i Mora. En l\’apartat dels inscrits ha estat un èxit i dimecres, 27 s\’havien ja tancat les inscripcions a botigues amb un total global de 5.600 inscrits, quedant només obertes les inscripcions per Internet fins dijous, 28 a les 13 hores, o fins arribar al límit de 6.000 que s\’havia fixat la organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.