La Cursa de Sant Silvestre del Masnou arriba a la 27a edició.

0
481

És una de les competicions més populars en el panorama esportiu català i un referent clar en el calendari nadalenc. La XXVII Cursa de Sant Sivestre serà el darrer dia de l\’any, el diumenge 31 de desembre, al matí. A les 11 del matí es farà la cursa per als més petits, d\’un quilòmetre de recorregut. Mitja hora més tard, començarà la la cursa popular de vuit quilòmetres amb sortida al port esportiu del Masnou fins a Premià de Mar pel passeig Marítim i tornada al port esportiu. La cursa és organitzada per l\’Ajuntament del Masnou i gestionada per Staff Sports. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i Promociones Portuarias del Masnou SA Port Masnou.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.