5a CURSA ATLÈTICA PEL RIPOLL

0
410

Aquest proper 26 de desembre, a partir de les 11 del matí, es disputa la tradicional cursa atlètica del Riu Ripoll a Sabadell.
Fotos de la cursa de l\’any passat fetes per Josep Viladot.
Art.1 Prova oberta a tothom nascut abans de l\’any 1990. Art.2 Sortida i arribada a les Pistes Municipals d\’atletime \”Estadi Josep Molins\”. Recorregut d\’anada i tornada pels marges del riu Ripoll. Art.3 La classificació serà general i per ordre d\’arribada. No hi haurà classificacions per categories ni per club. Art.4 Premis: trofeus als tres primers atletes masculins i a les tres primeres atletes femenines de la classificació general. Tots els participants rebran 1 samarreta conmemorativa d\’aquesta 5a edició i entraran en el sorteig d\’uns obsequis esportius. Art.5 L\’organització declina tota responsabilitat en cas d\’accident i/o defalliment del participant. Tot participant declara conèixer aquest reglament i acceptar-lo. Distància: 9.2 km Preu d\’inscripció: 5€ – Cursa limitada a 500 participants.| Lloc d\’inscripcions: Joventut Atlètica Sabadell (Pistes municipals d\’atletisme) Tel/fax 93 725 26 22 (de 18 a 21). Intersport Molins, Rambla 111. Tel 93 725 99 37 Joan Sports, c de les Tres Creus 111 Tel 93 727 11 94 CURSA SOLIDÀRIA Tots els beneficis d\’aquesta cursa es destinen a la \”Posta de Salut\” del poble Negué, Senegal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.