5a CURSA ATLÈTICA PEL RIPOLL

0
479

Aquest proper 26 de desembre, a partir de les 11 del matí, es disputa la tradicional cursa atlètica del Riu Ripoll a Sabadell.
Fotos de la cursa de l\’any passat fetes per Josep Viladot.
Art.1 Prova oberta a tothom nascut abans de l\’any 1990. Art.2 Sortida i arribada a les Pistes Municipals d\’atletime \”Estadi Josep Molins\”. Recorregut d\’anada i tornada pels marges del riu Ripoll. Art.3 La classificació serà general i per ordre d\’arribada. No hi haurà classificacions per categories ni per club. Art.4 Premis: trofeus als tres primers atletes masculins i a les tres primeres atletes femenines de la classificació general. Tots els participants rebran 1 samarreta conmemorativa d\’aquesta 5a edició i entraran en el sorteig d\’uns obsequis esportius. Art.5 L\’organització declina tota responsabilitat en cas d\’accident i/o defalliment del participant. Tot participant declara conèixer aquest reglament i acceptar-lo. Distància: 9.2 km Preu d\’inscripció: 5€ – Cursa limitada a 500 participants.| Lloc d\’inscripcions: Joventut Atlètica Sabadell (Pistes municipals d\’atletisme) Tel/fax 93 725 26 22 (de 18 a 21). Intersport Molins, Rambla 111. Tel 93 725 99 37 Joan Sports, c de les Tres Creus 111 Tel 93 727 11 94 CURSA SOLIDÀRIA Tots els beneficis d\’aquesta cursa es destinen a la \”Posta de Salut\” del poble Negué, Senegal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.