Presentació de l\’equip d\’atletisme de l\’A.E.Blanc i Blau i l\’eslogan DROGAS NO

0
422

Aquest dimarts 19 de desembre se realitzat a l\’Hotel Fira Palace l\’acte de presentació de l\’equip d\’atletisme de l\’A.E.Blanc i Blau i l\’eslogan DROGAS NO, davant dels mitjans de comunicació, representants de les penyas i diversas personalitats d\’atletisme i del R.C.D.Espanyol (Pere Tomàs i Antoni Martin). L\’Acte ha sigut presidit pel Regidor d\’Esports, Sr.Pere Alcover, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, Sr. Romà Cuyàs, Director General de DROGAS NO, Sr. Ignacio Calderón, Vice-president de l\’UFEC, Sr. Jordi Sans i als responsables de l\’Associació: Sr. Joan Calero, Sr.Tomàs Barris i Sr. Antorni Aremi i al Director Tècnic Sr. Domingo López.| L\’acte ha sigut molt emotiu, on se recordat atletas històrics del R.C.D.Espanyol i s\’ha fet una introducció de la fundació de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau . Se marcat al seugüents objetius per aquesta temporada: un equip masculí i femenú de cros i ruta, consolidar l\’Escola d\’Atletisme una de les peces fonamentals de l\’Associació que al seu Responsable será Joan Montserrat, potenciar la Marcha Atlètica on será al Responsable l\’atleta Olimpìc Valentí Massana i una Secció d\’Atletas Minusvàlids amb cadira de rodes. El compromís, tant de les institucions, ha estat clar, i per donar el seu suport, en el seu nom propi , han tingut paraules d’ànim i s’han compromès a impulsar l\’atletisme Blanc i Blau

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.