Presentació de l\’equip d\’atletisme de l\’A.E.Blanc i Blau i l\’eslogan DROGAS NO

0
485

Aquest dimarts 19 de desembre se realitzat a l\’Hotel Fira Palace l\’acte de presentació de l\’equip d\’atletisme de l\’A.E.Blanc i Blau i l\’eslogan DROGAS NO, davant dels mitjans de comunicació, representants de les penyas i diversas personalitats d\’atletisme i del R.C.D.Espanyol (Pere Tomàs i Antoni Martin). L\’Acte ha sigut presidit pel Regidor d\’Esports, Sr.Pere Alcover, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, Sr. Romà Cuyàs, Director General de DROGAS NO, Sr. Ignacio Calderón, Vice-president de l\’UFEC, Sr. Jordi Sans i als responsables de l\’Associació: Sr. Joan Calero, Sr.Tomàs Barris i Sr. Antorni Aremi i al Director Tècnic Sr. Domingo López.| L\’acte ha sigut molt emotiu, on se recordat atletas històrics del R.C.D.Espanyol i s\’ha fet una introducció de la fundació de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau . Se marcat al seugüents objetius per aquesta temporada: un equip masculí i femenú de cros i ruta, consolidar l\’Escola d\’Atletisme una de les peces fonamentals de l\’Associació que al seu Responsable será Joan Montserrat, potenciar la Marcha Atlètica on será al Responsable l\’atleta Olimpìc Valentí Massana i una Secció d\’Atletas Minusvàlids amb cadira de rodes. El compromís, tant de les institucions, ha estat clar, i per donar el seu suport, en el seu nom propi , han tingut paraules d’ànim i s’han compromès a impulsar l\’atletisme Blanc i Blau

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.