Les inscripcions a la Sant Silvestre de Barcelona ja s\’acosten als 5.000

0
421

Uns 3.000 inscrits per Internet i uns altres 2.000 a les botigues es la situació actual de la cursa de Sant Silvestre de Barcelona que espera tancar les inscripcions abans de Nadal en ariibar al límit dels 6.000 que s\’ha escrit al reglament de la cursa. En la darrera cursa de l\’any a Barcelona, correran els marroquins Driss Lakuaja, guanyador de la Marató de Barcelona l\’any 2003 i de la Jean Bouin de 2002, i Mustafà Younes, vencedor de la passada edició de la Cursa de la Mercè. Pel què fa als atletes nacionals, Pol Guillem, guanyador de la Sant Silvestre de 2001 i tercer classificat en la passada cursa Jean Bouin, Víctor Gonzalo, campió de Catalunya de marató al 2005, i Roger Roca, campió d\’Espanya de marató al 2005 i de Catalunya de mitja marató del 2006, també han confirmat la seva participació a la cursa. D\’altres figures destacades de l\’atletisme internacional són el guanyador de la mitja marató de Nairobi del 2006, el kenyà Thomson Cherogoni, i els seus compatriotes Henry Kemboy i Abraham Rotich. Entre les dones atletes cal destacar la presència de dues expertes corredores italianes, com Gloria Marconi, campiona d\’Itàlia de marató i mitja marató del 2006, i Sara Orsi, guanyadora de la prova Vivicitta di Viareggio en el 2006 i de la mitja marató de Vigarano del mateix any, així com de la vencedora de la passada Mitja Marató de Barcelona, l\’etíop Tiki Galana. Les catalanes Meritxell Calduch, guanyadora de la Cursa de la Mercè del passat mes de setembre, Vinyet Nogueró, campiona de Catalunya de mitja marató d\’aquest any, i la mallorquina Dolores Pulido, olímpica en marató a Atenes 2004, també participaran a la Cursa dels Nassos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.