CROS DE GRANOLLERS, La júnior Stephanie Tewll s\’imposa en la prova sènior

0
421

L\’anglesa Stephanie Tewll, de 17 anys, campiona d\’Europa júnior de cros, s\’ha imposat en la prova sènior del Cros de Granollers, disputada sobre una distància de 6.500 metres, mentre l\’eritreu Kidane Tadese, germà de Zersenay, ha estat el guanyador sobre un recorregut de 10.000 metres. Des de la primera de les tres voltes, la jove anglesa s\’ha col·locat en el grup del capdavant juntament a les favorites africanes, Nebiat Habtemariam (Eritrea) i Regina Cherotich (Kenya), que amb la catalana Miriam Ortiz, en el seu primer any com a sènior, han ocupat el grup que ha dirigit la carrera, marcant el ritme al llarg dels 6.500 metres.| Amb més avantatge en la segona volta, la jove anglesa s\’ha acabat de destacar en els últims metres de carrera guanyant amb clara diferència la seva immediata seguidora i gran favorita Nebit Habtemariam. En la categoria masculina, sobre 10.000 metres, Tadese s\’ha mantingut en el grup del capdavant des dels primers metres, en un grup inicial de cinc corredors entre els quals hi havia Henry Kemboi (Kenya), Benjamin Kipchumba (Kenya), Thomsom Cherogoni (Kenya) i l\’atleta marroquí de l\’Espanyol Dris Lakhouaja. El grup s\’ha anat reduint a només quatre corredors en la segona volta, seguits a pocs metres de l\’espanyol Fernando Rey, i han començar a marcar diferències a partir del tercer pas per meta, moment en què Tadese ha avançat en més de deu metres Henry Kemboi i més de trenta Dris Lakhouaja, seguits d\’un grup més compacte on Rei seguia sent l\’únic espanyol. Al final Tadese ha guanyat el pòdium mantenint un bon ritme de carrera i traient bona renda al seu immediat seguidor Henry Kemboy. La tercera posició s\’ha disputat en la línia d\’arribada entre Lakhouaja i Benjamí Kipchumba. L\’espanyol Fernando Rey ha estat cinquè. Sènior Masculí 1 Kidane Tadese (Eritrea) 27:13 2 Henry Kemboi (Kenya) 27:32 3 Benjamin Kipchumba (Kenya) 28:01 4 Driss Lakhouaja (Marroc) 28:01 5 Fernando Rey (Espanya) 28:04 6 Thomsom Cherogoni (Kenya) 28:22 7 Roger Roca (Espanya) 28:36 8 Yousef L Nasri (Marroc) 28:37 9 El Mustafa Younes (Marroc) 28:59 10 Enrique Luque (Espanya) 29:07 Sènior Femení 1 Stephanie Twell (Anglaterra) 20:37 2 Nebiat Habtemariam (Eritrea) 20:41 3 Miriam Ortiz (Espanya) 21:11 4 Wahbi Kenza (Marroc) 21:41 5 Meritxell Calduch (Espanya) 21:47 6 Regina Cherotich (Kenya) 21:51 7 Cristine Chepkemei (Kenya) 21:55 8 Vinyet Noguero (Espanya) 22:00 9 Anna Bove (Espanya) 22:34 10 Encarna Nuñez (Espanya) 23:11.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.