Resultats \”Cursa per la vida\”.

0
787

RAMON CAMPS I SILVIA SANCHEZ GUANYEN \”LA CURSA PER LA VIDA\”.
El fondista veterà de CA MANRESA RAMON CAMPS i l\’obstaculista de l\’Entitat SILVIA SANCHEZ han estat els guanyadors de \”LA CURSA PER LA VIDA\” cel.lebrada avui a Manresa, en un circuit mesurat de 5000 metres urbans. La cursa que, alhora era una caminada, ha tingut una participació de 236 inscrits. CAMPS ha invertit un temps de 16\’36\” i SANCHEZ un temps de 19\’41\”, que els ha servit a ambdos atletes per endur-se la victòria absoluta en les seves respectives categories. La cursa, amb aquesta participació de 236 inscrits, ha superat amb escreix les dues edicions anteriors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.