Eliseo Martín i Rosa Morató s\’imposen amb autoritat en el Cros Ciutat de València

0
525

Els atletes Eliseo Martín i Rosa Morató, s\’han fet amb el triomf en la desena edició del Cros Ciutat de València, VI Memorial Antonio Ferrer, disputat en el Bosc de la Mediterrània del Curs del Túria, sobre 10 i vuit quilòmetres respectivament, i han demostrat així el seu gran estat de forma. Eliseo s\’ha imposat en una emocionant carrera al plusmarquista nacional dels 5.000, Alberto García, que tot i portar el pes de la prova fins a l\’última volta del circuit, ha vist com el de Montsó li robava la cartera, i el relegava a la segona posició, mentre que la tercera plaça ha estat per al subcampió d\’Espanya de cros dels tres últims anys, Carles Castillejo. A més, la campiona d\’Espanya de 3.000 obstacles, ha confirmat la seva condició de favorita i ha demostrat la seva supremacia des del començament de la prova, imposant un ritme molt fort que no ha pogut seguir cap rival, ni tan sols l\’actual campiona d\’Espanya de 5.000 metres, Judit Pla, que ha finalitzat en segona posició, ni Zulema Fonts-Pila, actual companya d\’equip de Morató i tercera classificada finalment.| D\’altra banda, l\’equip amfitrió, València Terra i Mar, ha arrasat en la classificació per equips, ja que sis dels seus representants s\’han col·locat entre els vuit primers classificats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.