La Mitja de Vilanova, 17-des i la Sant Silvestre de Barcelona tanquen la Lliga 2006

0
385

Amb un cap de setmana de descans, la Lliga 2006 que està arribant als 2000 inscrits enfila la recta final amb les dues curses que resten: Mitja de Vilanova, el proper 17 de desembre i els tradicionals 10K de la Sant Silvestre de Barcelona el diumenge 31 de desembre. Ambdues curses tenen obertes les inscripcions per internet: Mitja de Vilanova i Sant Silvestre i es recomana no esperar gaire per a formalitzar la inscripció doncs tenim l\’experiència de la darrera Mitja Marató de Mataró que va tancar abans de la data prevista per overbooking. Només a la Sant Silvestre ja s\’han superat ampliament els 1.000 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.