Esther Aragonès repeteix victòria al Cros de Valls

0
563

L\’atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès s\’imposà aquest diumenge en la prova absoluta femenina del 18è Cros Ciutat de Valls – 10è Memorial Júlia Celma que es disputà en el circuit de El Fornàs, organitzat per la FACVAC. Aragonès, que ja havia guanyat aquesta prova l\’any passat, continua la seva excel.lent ratxa, després de les victòries aconseguides en les darreres setmanes en les curses de la Jean Bouin i del Cros d\’Ascó, en categoria promesa. En aquesta ocasió, l\’atleta tarragonina s\’imposava amb un còmode marge de quinze segons sobre Mireia Sosa (Medilast Lleida UA). En la mateixa cursa, en categoria promesa, Eulàlia Vidal era tercera, mentre que Quino Vergara era quart en la cursa juvenil i Wissam El Hattoubi acabava setena en la cursa cadet. En la cursa absoluta masculina, Pedro Ortega era desè i Javier Moreno catorzè, en una prova dominada per Abdelghami El Hassany del Medilast Lleida UA. Finalment, en la cursa per a atletes veterans, José F. Garcia era sisè, Joan Bardina desè, Emili Barberán dotzè i Joan Domingo vintè, en una cursa guanyada per Santiago Alonso (Reus Deportiu).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.