Tot a punt per la XXVI Pujada a la Seu Vella de Lleida el proper 17 de desembre

0
313

Una cursa amb 26 edicions té molta vida i ja es important. A més es disputa pel centre de Lleida sobre 11,8 Km. amb arribada a l\’emblemàtica Seu Vella i cronometratge especial i premis afegits als tradicionals, pel darrer quilòmetre en pujada que es va inaugurar l\’any passat. Inscripcions obertes per Internet al web de la cursa fins el divendres 15 o fins arribar al límit dels 500 participants. La sortida de la cursa es a les 11:30 davant de La Paeria. Cronometratge amb xip ChampionChip. A les 10 hores es faran curses per a nens fins a 16 anys.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.