Debut de Maria Vasco en Blanc i Blau

0
405

Éxit indiscutible per la plusmarquista nacional Maria Vasco, guanyadora de la categoria femenina que ha debutat amb els colors blanc i blaus en la sisena pujada de Tossa de Montbui, prova establerta al calendari català i una de les proves més dures de l’especialitat de marxa. Aquest nou éxit contribueix a que l’entitat blanc i blava estigui en els puntals de l’atletisme català. Éxit també en la categoria masculina on José Antonio Gonzalez ha resultat el primer classificat de la general. | D’altre banda a la mitja marató de Mataró, prova del Calendari Nacional de la RFEA l’atleta El Mustafá Younes ha esdevingut en segona posició de la general amb un temps 1h07’37 I finalment i seguint amb les proves de ruta cal destacar el Podium de dos atletes més (masculí i femení) a la I cursa del Centenari del Terrassa FC quedant ambdós en tercera posició a una Cursa de 10 Qm.| A la modalitat del Cros, l’atleta Dolores Pulido ha sigut sisena espanyola a un cros dels més importants del Calendari Nacional, al XXI Cros de la Constitució a Alcobendas. Seguim destacant amb al Cros Català aconseguin un segòn lloc al Cros de Rubí de Driss Lakhuaja i 8è lloc de Alejandro Fernandez. A la categoría Juvenil i al Cros d’Ascó, Cristian Fernandez puja al podium quedant tercer classificat. Aquests éxits contribueixen a donar prestigi a una entitat que acava de començar i que ajuden en el foment del seu futur.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.