Debut de Maria Vasco en Blanc i Blau

0
342

Éxit indiscutible per la plusmarquista nacional Maria Vasco, guanyadora de la categoria femenina que ha debutat amb els colors blanc i blaus en la sisena pujada de Tossa de Montbui, prova establerta al calendari català i una de les proves més dures de l’especialitat de marxa. Aquest nou éxit contribueix a que l’entitat blanc i blava estigui en els puntals de l’atletisme català. Éxit també en la categoria masculina on José Antonio Gonzalez ha resultat el primer classificat de la general. | D’altre banda a la mitja marató de Mataró, prova del Calendari Nacional de la RFEA l’atleta El Mustafá Younes ha esdevingut en segona posició de la general amb un temps 1h07’37 I finalment i seguint amb les proves de ruta cal destacar el Podium de dos atletes més (masculí i femení) a la I cursa del Centenari del Terrassa FC quedant ambdós en tercera posició a una Cursa de 10 Qm.| A la modalitat del Cros, l’atleta Dolores Pulido ha sigut sisena espanyola a un cros dels més importants del Calendari Nacional, al XXI Cros de la Constitució a Alcobendas. Seguim destacant amb al Cros Català aconseguin un segòn lloc al Cros de Rubí de Driss Lakhuaja i 8è lloc de Alejandro Fernandez. A la categoría Juvenil i al Cros d’Ascó, Cristian Fernandez puja al podium quedant tercer classificat. Aquests éxits contribueixen a donar prestigi a una entitat que acava de començar i que ajuden en el foment del seu futur.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.