David Galvany i Gena Palma guanyen la 4ª Cursa Trencacames de Granollers

0
408

Amb una sortida entre la boira i una arribada al sol, aquest matí de diumenge ha tingut lloc la 4ªCursa Trencacames de Granollers, amb un total de 504 atletes inscrits i 480 arribats a meta. El trionf ha estat per l\’atleta del C.A.Montornès, David Galvany, que ha guanyat de forma aclaparadora la cursa amb un temps de 53\’02\’\’. En segon lloc ha arribat Elías Resina (C.A.Canovelles), amb un temps de 55\’13\’\’ i el tercer lloc ha estat per Eulogio García (L\’Aire) que ha marcat 55\’16\’\’. La primera dona en arribar ha estat Gena Palma (L\’Aire) en 1h.10\’21\’\’. Mónica Solana, amb 1h.12\’19\’\’ i Lourdes Rubio (C.A.Sant Andreu), amb 1:12\’24\’\’, han estat segona i tercera, respectivament, en la categoria sènior femenina.| Pel que fa als veterans, el primer en la categoria masculina ha estat Jordi Riera (Editorial Alpina) que ha trigat 55\’44\’\’, mentres que en la femenina ha ocupat el primer lloc Montse Diaz, amb 1h.11\’42\’\’. Els trofeus a l\’atleta més veterà i més jove han correspongut a Joan Siuraneta (nascut el 1935) i a Oriol Martin (del novembre de 1986), respectivament. Els atletes ha pogut gaudir d\’un recorregut entretingut i els serveis oferts per l\’organització, amb el ja clàssic got de brou i entrepà de botifarra com a estrelles del matí, sense oblidar la gran bossa d\’obsequis que cada atleta s\’ha portat a casa i els més de 100 sortejos… L\’experiència, per primer cop, del sistema de cronometratge electrònic per xip ha estat molt ben rebuda pels atletes i ha agilitzat molt les classificacions i el lliurament de premis, al que han assistit, entre altres, l\’Alcalde de Granollers, Sr.Josep Mayoral.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.