L’EQUIP FEMENÍ D’ISS – L’Hospitalet GUANYADOR DEL TRES NACIOS DE MARXA –COPA PIRINEUS

0
2042

Aquest dissabte 2 de desembre va tenir lloc a Santa Maria de Palautordera la tercera etapa del Tres Nacions de Marxa – Copa Pirineus que s’ha disputat les darreres tres setmanes en terres andorranes, franceses i ahir a terres catalanes. Els èxits de l’equip femení d’ISS – L’Hospitalet no han fet més que començar malgrat que la temporada està en els seus inicis i s’ha aconseguit el triomf absolut sumant les puntuacions de les seves atletes en les dues de les tres proves disputades (no es van desplaçar a la Catalunya Nord) amb 69 punts per 55 del Cornellà Atlètic i 40 punts del Hinaco Monzón fins a catorze equips classificats.| A nivell individual triomf per Idoia Costal amb una millor marca personal de 25’32” sobre els 5 quilòmetres disputats que a més a més l’hi ha permès dominar la categoria juvenil; segona va estar altre atleta d’ISS – L’Hospitalet, Ainhoa Costas amb 26’38” (primera cadet a la línia d’arribada) completant l’equip Marta Mulero amb una brillant cinquena posició (guanyadora júnior) amb una millor marca personal de 27’41”. Pel que fa a les proves de promoció gran paper pels atletes d’ISS – L’Hospitalet entrenats per Marcos Flores amb domini a les categories infantil masculí amb Marc Guerrero amb 16’49” sobre els 3 quilòmetres (millor marca personal) seguit per Manel Costalago amb 17’44” (millor marca personal). En categoria infantil femenina domini d’Almudena Rodríguez amb 16’27” (millor marca personal) també sobre 3 quilòmetres i quart lloc per Lorena Pedrero amb 18’10” (millor marca personal). Finalment en categoria aleví femenina triple per les atletes d’ISS – L’Hospitalet amb triomf per Paula Rosales amb 11’35” sobre 2 quilòmetres, seguida d’Adriana Muñoz amb 12’29” i tercer lloc per Sara Muro amb 12’38”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.