L’EQUIP FEMENÍ D’ISS – L’Hospitalet GUANYADOR DEL TRES NACIOS DE MARXA –COPA PIRINEUS

0
2913

Aquest dissabte 2 de desembre va tenir lloc a Santa Maria de Palautordera la tercera etapa del Tres Nacions de Marxa – Copa Pirineus que s’ha disputat les darreres tres setmanes en terres andorranes, franceses i ahir a terres catalanes. Els èxits de l’equip femení d’ISS – L’Hospitalet no han fet més que començar malgrat que la temporada està en els seus inicis i s’ha aconseguit el triomf absolut sumant les puntuacions de les seves atletes en les dues de les tres proves disputades (no es van desplaçar a la Catalunya Nord) amb 69 punts per 55 del Cornellà Atlètic i 40 punts del Hinaco Monzón fins a catorze equips classificats.| A nivell individual triomf per Idoia Costal amb una millor marca personal de 25’32” sobre els 5 quilòmetres disputats que a més a més l’hi ha permès dominar la categoria juvenil; segona va estar altre atleta d’ISS – L’Hospitalet, Ainhoa Costas amb 26’38” (primera cadet a la línia d’arribada) completant l’equip Marta Mulero amb una brillant cinquena posició (guanyadora júnior) amb una millor marca personal de 27’41”. Pel que fa a les proves de promoció gran paper pels atletes d’ISS – L’Hospitalet entrenats per Marcos Flores amb domini a les categories infantil masculí amb Marc Guerrero amb 16’49” sobre els 3 quilòmetres (millor marca personal) seguit per Manel Costalago amb 17’44” (millor marca personal). En categoria infantil femenina domini d’Almudena Rodríguez amb 16’27” (millor marca personal) també sobre 3 quilòmetres i quart lloc per Lorena Pedrero amb 18’10” (millor marca personal). Finalment en categoria aleví femenina triple per les atletes d’ISS – L’Hospitalet amb triomf per Paula Rosales amb 11’35” sobre 2 quilòmetres, seguida d’Adriana Muñoz amb 12’29” i tercer lloc per Sara Muro amb 12’38”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.