CLUB CIUTAT DIAGONAL PRESENTA EL III CROSS CIUTAT DIAGONAL ULTIMES INSCRIPCIONS!!!

0
479

L\’any passat, el CROSS va reunir més de 250 corredors. Aquest cros es realitzarà diumenge que ve 3 de desembre a les 10.00 hores. Serà una cursa tipus cross popular amb sortida i arribada en el Club Ciutat Diagonal, situat a Esplugues de Llobregat, Barcelona. La Cross, serà de 8 km de distància, tot en superfície de terra, amb 400m d\’asfalt. En el km 5 es trobarà avituallament i haurà marques kilométricas a cada quilòmetre. El tipus de cronometratge serà realitzat per ChampionChip, i cap destacar que si el corredor posseïx de xip propi podrà utilitzar-lo, sempre que aquest, sigui homologat i quedi en constància en el moment de formalitzar la inscricpción. Cada participant, rebrà una samarreta com obsequi i participarà en el sorteig de premis que es realitzarà una vegada acabada la cursa. Encara tenim les inscricpiones obertes a: CLUB CIUTAT DIAGONAL Pl. Mireia s/n. Esplugues de Llobregat. Tel 93.463.96.71 info@clubciudaddiagonal.com / www.clubciudaddiagonal.com. RUNNERSWORLD PºGarcia i Faria, 25 (Vila Olímpica) Barcelona. Tel.93.307.19.55 runnersworld@runnersworld.és. INTEMPÈRIE OUTDOOR París, 136 Barcelona. Tel. 93.419.20.00 www.intempèrie.net Per a més informació: ALEXANDRA PANAYOTOU 617.39.40.41 Telf.93.473.96.71 www.clubciudaddiagonal.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.