CLUB CIUTAT DIAGONAL PRESENTA EL III CROSS CIUTAT DIAGONAL ULTIMES INSCRIPCIONS!!!

0
394

L\’any passat, el CROSS va reunir més de 250 corredors. Aquest cros es realitzarà diumenge que ve 3 de desembre a les 10.00 hores. Serà una cursa tipus cross popular amb sortida i arribada en el Club Ciutat Diagonal, situat a Esplugues de Llobregat, Barcelona. La Cross, serà de 8 km de distància, tot en superfície de terra, amb 400m d\’asfalt. En el km 5 es trobarà avituallament i haurà marques kilométricas a cada quilòmetre. El tipus de cronometratge serà realitzat per ChampionChip, i cap destacar que si el corredor posseïx de xip propi podrà utilitzar-lo, sempre que aquest, sigui homologat i quedi en constància en el moment de formalitzar la inscricpción. Cada participant, rebrà una samarreta com obsequi i participarà en el sorteig de premis que es realitzarà una vegada acabada la cursa. Encara tenim les inscricpiones obertes a: CLUB CIUTAT DIAGONAL Pl. Mireia s/n. Esplugues de Llobregat. Tel 93.463.96.71 info@clubciudaddiagonal.com / www.clubciudaddiagonal.com. RUNNERSWORLD PºGarcia i Faria, 25 (Vila Olímpica) Barcelona. Tel.93.307.19.55 runnersworld@runnersworld.és. INTEMPÈRIE OUTDOOR París, 136 Barcelona. Tel. 93.419.20.00 www.intempèrie.net Per a més informació: ALEXANDRA PANAYOTOU 617.39.40.41 Telf.93.473.96.71 www.clubciudaddiagonal.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.