Revista Marathon

0
557

Carta als nostres lectors i subscriptors
Us demanem disculpes per haver publicat plegats els números d’octubre i de novembre a causa de diversos problemes d’ordre tècnic una mica complicats d’explicar en aquest editorial. Tot i així, hem fet un important esforç per presentar-vos un número doble amb més pàgines, força complet, amb informació dels principals esdeveniments que han succeït al món de l’atletisme a nivell català, espanyol i internacional. De totes formes hem d’aclarir-vos que els subscriptors que han pagat per 10 números l’any 2006, els rebran amb el número doble de desembre-gener que ja està en preparació. Any 2006, un any de passió atlètica Ja s’acosta l’acabament d’un any marcat per nombroses curses populars, i ampliat encara més amb l’arribada de noves proves entre les quals volem destacar la nova Mitja Marató de Sabadell. A nivell professional l’any atlètic ha estat marcat pels Europeus que van tenir lloc el passat mes d’agost a la localitat sueca de Göteborg. No ha estat, ni molt menys, una temporada dolenta per l’atletisme espanyol. I encara millor per un atletisme català que porta algunes campanyes a anys llum de la resta d’autonomies. Catalunya ha tornat a ser,de llarg, la gran potència de l’atletisme estatal i això constitueix una excel•lent notícia.| Proposta per a l’any 2007 La nostra revista Marathon, a diferència de la resta de revistes especialitzades en atletisme que hi ha en el mercat i que disposen de molts mitjans tècnics i humans, és portada a terme per un reduït nombre de persones que, en més d’una ocasió, han deixat de banda els seus interessos personals, econòmics i familiars per tal que la publicació pogués arribar a mans dels subscriptors amb un mínim de qualitat, mes rere mes. Dins d’aquest equip humà hem de destacar Máximo Frontini, l’ànima de la revista, fundador d’ella i ‘l’home orquestra’ que s’encarrega d’infinitat de tasques a nivell tècnic. I David Rubio, periodista esportiu especialitzat en atletisme que s’ocupa d’omplir amb informació original i contrastada gairebé el 90% de totes les pàgines de cada revista mensual. Ambdós han fet una proposta seriosa i meditada a l’editor de la revista, l’Associació Esportiva Marathon Catalunya, representada pel seu actual president Rafael Salinas. La proposta és engrescadora, i complexa per a explicar-la detalladament en aquestes línies. És una proposta de millora temàtica i tècnica amb la qual superar els errors actuals i convertir la revista Marathon en una eina més eficaç al servei del corredors de fons i de les curses, marxes i caminades, cada cop més nombroses al nostre país. Máximo i David diuen que estan en l’espera de resposta, i per això no volen detallar els grans eixos del seu pla de rellançament de la publicació. Hem de mantenir el misteri un parell de mesos encara! En la nova etapa esperem comptar, com fins ara, amb tots vosaltres: anunciants, lectors assidus i subscriptors ‘de ferro’ de la nostra publicació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.