3 curses de la Lliga aquest cap de setmana i inici del circuit 10K BCN

0
436

Molta activitat a la Lliga aquest cap de setmana amb curses a Barcelona, Jean Bouin, Tarragona, la Mitja Marató i Caldes de Montbui, la cursa del Farell. Tots els resultats ja estan publicats a Internet. L\’anècdota del dia la protagonitzat Jordi Gonzalez Guillem que ha fet dues curses aprofitant la diferència horària, la Jean Bouin i la cursa del Farell. Amb la OPEN de la Jean Bouin ha començat un circuit de 10 curses de 10K a Barcelona que comença tímidament però amb ganes de consolidar unes curses per tots els barris de Barcelona que tenen molt acceptació. Amb un web propi en construcció, ja ha repartit els priers punts. Per la propera setmana la Lliga segueix amb una cursa de puntuació doble, la Mitja Marató Ciutat de Mataró. En aquest web Inscripcions obertes per Internet, amb més de 500 inscrits, esperen arribar al límit dels 1500 el mateix dimecres. Un circuit pla i molt ràpid, una excel·lent organització i una bossa farcida de regals son les característiques que l\’han fet crèixer ràpidament dins les mitjes maratons de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.