24 HORES DE CARRERES SOLIDÀRIES

0
474

Les pistes del Club Atlètic Universitari de la Universitat de Barcelona acolliran diverses proves d\’atletisme per recaptar fons contra el dolor crònic
Les pistes del Club Atlètic Universitari (UB) de Barcelona acolliran els pròxims dies 8 i 9 de desembre, una jornada de 24 hores d\’atletisme per recaptar fons contra el dolor crònic. La prova “estrella” de la jornada serà una carrera de resistència de 24 hores de durada, que començarà a les 10 h. del dia 8, i acabarà a la mateixa hora de l\’endemà. Paral•lelament, la jornada d\’atletisme solidari acollirà una carrera d\’una hora, dirigida a atletes masculins majors de 18 anys; una carrera de mitja hora, per a atletes masculins menors de 18 anys i femenines de totes les edats; una carrera de 10 Km. en pista i una altra lliure. En total està prevista la participació de gairebé 300 atletes de totes les edats de diferents països com Hongria, Alemanya, França, Argentina i Irlanda. Cal destacar la participació d\’atletes de reconegut prestigi internacional, com el subcampió d\’Europa de 3.000 metres obstacles, José Luís Blanco Quevedo. Els participants han de realitzar una inscripció simbòlica, de 24 euros per a la prova de 24 hores, de 10 euros, per a la de 10 Km, i de 6 euros, per a la resta de competicions. La totalitat de fons recaptats, així com les aportacions voluntàries, aniran destinades íntegrament a l\’edició d\’aquest any de La Marató de TV3, dedicada al dolor crònic.| La jornada compta amb la col•laboració de diferents empreses i particulars com Championchip, que s\’encarregarà d\’atorgar els “xips” de cronometratge per a tots els participants; el Dr. Pere Pujol, metge del CAR de Sant Cugat, responsable de l\’assistència mèdica de la competició en coordinació amb el RACC , amb l\’associació Voluntaris 2000, personal destinat als controls, avituallament i infrastructures. A més, empreses com Compex, IPA, Coca-Cola, Asofruit, Novartis, Bioibérica, Aigües de Veri, Farmadiet, Llet Nostra i Powerbar, Gallina Blanca, Pastes Gallo Comercial de cafè i xocolata, Diputació de Lleida i Pedralbes Centre, realitzaran diferents aportacions per garantir els controls i avituallaments de la competició. Ressaltar així mateix la col•laboració de diferents tendes esportives com Bikila, Mbt, J\’arribu, Sports Fòrum, Runnersworld, amb material i vals descompte per regalar i sortejar entre els participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.