Mor als 91 anys l\’exatleta Jesús Vidal

0
492

L\’exatleta lleidatà Jesús Vidal Quilis va morir ahir als 91 anys d\’edat. Vida, valencià de naixement, es va establir a Lleida de molt jove i va ser un dels atletes més destacats als anys posteriors a la Guerra Civil, juntament amb Josep Peralta, Bonaventura Baldomà (tots dos morts) i Luis García Paganini. L\’èxit més gran el va aconseguir el 1941, quan es va proclamar campió d\’Espanya en la modalitat dels 110 metres tanques. Aquest triomf permet valorar la tècnica de Vidal Quilis, ja que és una prova molt exigent, i encara més als anys quaranta, quan la majoria d\’atletes optaven pel fons. El 2001, l\’Associació de Veterans Atletes de Lleida (AVALL) va dedicar un homenatge als tres atletes més veterans, Paganini, Baldomà i Vidal Quilis, com s\’aprecia a la imatge. Jesús Vidal estava casat i era pare de quatre fills, tres dels quals, Jesús, Josep Lluís i Jordi, també van ser atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.