La Cursa Trencacames arriba als 400 inscrits

0
585

La 4ª Cursa Trencacames, que es fará aquest proper diumenge, va camí del màxim de les 500 inscripcions previstes per l\’organització per aquesta edició, un gran èxit, considerant la saturació que pateix el calendari de curses aquest cap de setmana. La recollida de dorsals i xips es farà al gimnàs de les pistes d\’atletisme de Granollers. Recordeu que podeu venir amb rodalies RENFE (línea Barcelona-Granollers-Sant Celoni), a 10 minuts caminant de la sortida. Aquells que vinguin en vehicle privat el poden deixar al recinte firal de Granollers, que és a tocar de la Ronda Sud i a nomès 3 minuts caminant de les pistes. Les inscripcions es poden fer fins arribar a aquestes 500 i, en tot cas, fins divendres a les 14 h. Des de l\’organització us recomanem no esperar fins l\’últim moment per fer la inscripció i així evitar quedar-se fora de la festa que tenim preparada.| Podeu trobar més informació a la pàgina web de la cursa www.trencacames.tk

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.