ISS – L’Hospitalet DOTZÈ CLUB ESPANYOL.

0
2319

La Real Federación Española de Atletisme ha fet pública aquesta setmana un dels llistats més apreciats pels clubs d’atletisme; es tracta de la Classificació de Clubs per Finalistes als Campionats d’Espanya. Aquesta classificació es molt apreciada per les entitats que no només dediquen els seus esforços i grans pressupostos a fitxar atletes que els aboquin a lluitar pels títols a la Divisió d’Honor sinó que dediquen el seu temps en la formació de la pedrera. Aquesta classificació suma els punts assolits per cada entitat als diferents Campionats d’Espanya tan en pista coberta com a l’aire lliure i en totes les categories (cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior).| ISS – L’Hospitalet demostra any darrera any que la seva política de fer atletisme va pel bon camí assolint una brillant dotzena posició amb 182 punts molt lluny dels tres primers classificats, Playas de Castelló, primer amb 600 punts, F. C. Barcelona, segon amb 598,5 punts i el València Terra i Mar, tercer amb 532 punts. Malgrat tot ISS – L’Hospitalet està per davant de 286 entitats que complementen aquesta classificació. Un dels objectius d’aquesta temporada pels interessos d’ISS – L’Hospitalet serà lluitar per entrar entre els 10 primers equips d’aquesta important classificació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.