Bezabeth Alemayehu i Isabel Eizmendi guanyen la Jean Bouin de Barcelona

0
312

Centenars d\’atletes de totes les edats han participat en la 83 edició de la Jean Bouin, la cursa atlètica més carismàtica i tradicional del calendari català. La jornada ha començat amb la victòria de Roger Roca en la prova open i ha acabat, com ja acostuma a ser habitual, amb festival africà en la prova sènior masculina. El vencedor ha estat l\’etíop Bezabeth Alemayehu, mentre que en categoria femenina s\’ha imposat l\’atleta basca establerta a Catalunya Isabel Eizmendi, que actualment defensa els colors de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau.
Fotos de la Cursa Fotoatleta – Fotos Oficials a FotoinstantDiplomes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.