Bezabeth Alemayehu i Isabel Eizmendi guanyen la Jean Bouin de Barcelona

0
159

Centenars d\’atletes de totes les edats han participat en la 83 edició de la Jean Bouin, la cursa atlètica més carismàtica i tradicional del calendari català. La jornada ha començat amb la victòria de Roger Roca en la prova open i ha acabat, com ja acostuma a ser habitual, amb festival africà en la prova sènior masculina. El vencedor ha estat l\’etíop Bezabeth Alemayehu, mentre que en categoria femenina s\’ha imposat l\’atleta basca establerta a Catalunya Isabel Eizmendi, que actualment defensa els colors de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau.
Fotos de la Cursa Fotoatleta – Fotos Oficials a FotoinstantDiplomes.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.