VIATGE A LA 14º EDICIÓ DE LA MARATÓ EGIPCIA DE LUXOR

0
601

DEL 12 AL 19 DE FEBRER DE 2007
Encara ets a temps de pendre part en aquesta exótica cursa. El punt de sortida es un lloc veritablement sorprenent, el temple de la Reina de HATSHEPSUT, a Luxor (Egipte). La 14º edició de la Marató Egipcia, consta de diferents proves: Marató, 22 kilómetres, 13 kilómetres (aquesta es pot fer caminant o corrent) i una cursa de 5 kilómetres per a nens. En la darrera edició van participar 1874 corredors de 36 nacionalitats diferents. Peró sería una autentica pena viatjar a Egipte només per a correr. VIATGES ABANDO RUN ha preparat un programa, amb vols directes desde Barcelona, que combina l’esdeveniment abans esmentat amb les visites als temples que es troben al costat del Nil i la sempre sorprenent ciutat del Caire. Visita la nostra web i trobarás tots els detalls:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.