VIATGE A LA 14º EDICIÓ DE LA MARATÓ EGIPCIA DE LUXOR

0
444

DEL 12 AL 19 DE FEBRER DE 2007
Encara ets a temps de pendre part en aquesta exótica cursa. El punt de sortida es un lloc veritablement sorprenent, el temple de la Reina de HATSHEPSUT, a Luxor (Egipte). La 14º edició de la Marató Egipcia, consta de diferents proves: Marató, 22 kilómetres, 13 kilómetres (aquesta es pot fer caminant o corrent) i una cursa de 5 kilómetres per a nens. En la darrera edició van participar 1874 corredors de 36 nacionalitats diferents. Peró sería una autentica pena viatjar a Egipte només per a correr. VIATGES ABANDO RUN ha preparat un programa, amb vols directes desde Barcelona, que combina l’esdeveniment abans esmentat amb les visites als temples que es troben al costat del Nil i la sempre sorprenent ciutat del Caire. Visita la nostra web i trobarás tots els detalls:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.