Tot preparat pel 57è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 83ª Jean Bouin d\’Atletisme

0
343

L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, donarà el tret de sortida a aquesta emblemàtica competició, la prova atlètica més antiga de tot l\’estat espanyol.
Aquest Diumenge 26 de novembre tindrà lloc el 57è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona- 83ª Jean Bouin d\’Atletisme, que es desenvoluparan al circuit urbà del Parc de Montjuïc. L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, donarà el tret de sortida a les primeres proves del trofeu, la Cursa Open i la de veterans, a les 9 del matí a l\’avinguda Rius i Taulet (a l\’alçada del carrer Mèxic). L\’alcalde anirà acompanyat del Regidor d\’Esports, Pere Alcober, el gerent de l\’Institut Barcelona Esports, Albert Soler, i el Director Tècnic de la Cursa, Ricard Llorenç. La matinal atlètica, formada per 16 carreres de 25 categories diferents, entre les quals inclou trasplantats i cadira de rodes, es preveu finalitzar a les 13.45 hores. La cursa Jean Bouin és la prova atlètica més veterana de tot l\’Estat espanyol, que es va celebrar per primera vegada a Barcelona al 1920, per iniciativa d\’un grup de periodistes esportius, que van donar-li el nom de Jean Bouin en honor al mític atleta francès, subcampió de 5.000 metres als Jocs Olímpics d\’Estocolm de 1912. El 57e Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-83ª Jean Bouin és també el 24è Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya, i 21 Premis Promeses Diputació de Barcelona. El Trofeu està organitzat pel Mundo Deportivo, l\’Agrupació Atlètica Catalunya, la Federació Catalana d\’Atletisme i l\’Institut Barcelona Esports.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.