Tot preparat pel 57è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 83ª Jean Bouin d\’Atletisme

0
454

L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, donarà el tret de sortida a aquesta emblemàtica competició, la prova atlètica més antiga de tot l\’estat espanyol.
Aquest Diumenge 26 de novembre tindrà lloc el 57è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona- 83ª Jean Bouin d\’Atletisme, que es desenvoluparan al circuit urbà del Parc de Montjuïc. L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, donarà el tret de sortida a les primeres proves del trofeu, la Cursa Open i la de veterans, a les 9 del matí a l\’avinguda Rius i Taulet (a l\’alçada del carrer Mèxic). L\’alcalde anirà acompanyat del Regidor d\’Esports, Pere Alcober, el gerent de l\’Institut Barcelona Esports, Albert Soler, i el Director Tècnic de la Cursa, Ricard Llorenç. La matinal atlètica, formada per 16 carreres de 25 categories diferents, entre les quals inclou trasplantats i cadira de rodes, es preveu finalitzar a les 13.45 hores. La cursa Jean Bouin és la prova atlètica més veterana de tot l\’Estat espanyol, que es va celebrar per primera vegada a Barcelona al 1920, per iniciativa d\’un grup de periodistes esportius, que van donar-li el nom de Jean Bouin en honor al mític atleta francès, subcampió de 5.000 metres als Jocs Olímpics d\’Estocolm de 1912. El 57e Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-83ª Jean Bouin és també el 24è Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya, i 21 Premis Promeses Diputació de Barcelona. El Trofeu està organitzat pel Mundo Deportivo, l\’Agrupació Atlètica Catalunya, la Federació Catalana d\’Atletisme i l\’Institut Barcelona Esports.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.