Record d\’inscrits: 2754 a la Jean Bouin Open del 26 de novembre.

0
549

Aquest any la tradicional Jean Bouin barcelonesa coincideix amb el centenari de El Mundo Deportivo i per aixó tindrà més rellevància. S\’han tancat TOTES les inscripcions. Tota la informació de la cursa, els horaris i els llistats dels inscrits amb el seu dorsal assignat la trobareu al nou web de la cursa www.jeanbouin.cat. Un allau d\’inscripcions per Internet amb més de 1800 per a la cursa OPEN fan que el nombre de participants d\’aquesta cursa hagi arribat als 2754 que afegits als més de 2200 federats faran que el diumenge prop de 5.000 corredores gaudiran d\’una gran matinal de curses a Montjuic. Com noticia important s\’ha conegut avui que la tradicional arribada de la Jean Bouin sota l\’arc del Triomf fins els anys 60, serà recuperada per la Mitja Marató de Barcelona a celebrar el proper 11 de febrer del 2007. Amb un circuit semblant als altres anys, pla i molt ràpid la sortida serà pels voltants del Parc de la Ciutadella i l\’arribada reproduirà les escenes glorioses de les victories d\’en Gregorio Rojo i Constantino Miranda a la Jean Bouin sota el meravellós Arc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.