ISS-L’Hospitalet es presenta en societat

0
2042

El passat dijous 23 de novembre va tenir lloc en el majestuós quadre del Teatre del Liceu de Barcelona, la presentació del club ISS-L’Hospitalet que, a partir del 1 de novembre i durant cinc temporades, estarà patrocinat per ISS Facilitys Services, empresa internacional de serveis, neteja i jardineria. L’acte de presentació als mitjans de comunicació va ser presidit pel Sr. Manuel Ibern, Secretari General d’Esports de la Generalitat, Sr. Antonio Bermudo, Regidor d’esports de L’Hospitalet, Sr. Conrad Pugés, Vice-President de la FCA, Sra Eulàlia Devesa, Directora de Marketing d’ISS i Sr. Josep Mª Piqueras, President de la Fundació privada Pere Suñé i President en funcions de l’ISS-L’Hospitalet (el Sr. Ernest Alonso ha dimitit per a passar a ser el gerent de l’entitat). La presentació de l’acte va ser iniciada pel Sr. Armando Álvarez, Director Tècnic de l’ISS-L’Hospitalet que va relatar l’historia de la entitat, assenyalant que érem la continuïtat del desaparegut C.G. Barcelonès, club llegendari en la promoció i difusió de l’Atletisme. També va recordar les tasques comuns en l’organització de set Mítings Internacionals “Ciutat de Barcelona” que va realitzar amb el Sr. Ibern, quan aquest estava a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament. Va seguir la projecció de diferents vídeos i fotografies on es va contemplar la victòria als 400 m. de Laia Forcadell, en els darrers campionats d’Espanya absoluts indoor i unes precioses imatges del recent cross de L’Hospitalet, on els atletes de l’ISS-L’Hospitalet van debutar amb el seu nou equipament, aconseguint set victòries individuals.| Es va explicar la nova filosofia del club que no fitxarà a ultrança si no que intentarà que no s’han vagi ningú de la cantera a altres entitats, gràcies a beques i incentius que rebran els atletes del club, segons el nivell dels seus resultats. Va iniciar els parlaments el Sr. J.M. Piqueras, que va subratllar la importància de la formació integral de la persona i l’educació mitjançant la pràctica de l’esport de competició. També va assenyalar que “el club era pioner en la integració de nens emigrants i d’esportistes amb discapacitat” i va agrair els recolzament de les institucions presents en aquest acte i a ISS per la seva col•laboració. Per concloure, va adherir-se als Campionats d’Europa del 2010 i a la candidatura de Barcelona com a seu del Mundial d’atletisme per atletes discapacitats, també al 2010. La Sra. E. Devesa, d’ISS, va ressaltar, en el seu parlament, la coincidència dels objectius de la seva empresa amb els del club i la Fundació, en quan a respecte, integració dels discapacitats i esforç per superar-se. Va dir sentir-se “orgullosa de patrocinar aquest club que te uns valors humans i una empenta semblant a la nostra i que està situat en la mateixa ciutat que l’empresa ISS, i on viu el 11% del seu personal de Catalunya”. Va desitjar bona sort i grans aconseguiments a la nova entitat, fruit de la mútua col•laboració entre ISS i L’Hospitalet Atletisme. A continuació, el Sr. C. Pugés va a indicar que corria els 400 m amb l’Armando Álvarez i que els records d’aquella època eren molt macos però que ara tot havia canviat ja que als joves els hi costava fer esforços si no en treien un profit econòmic. Li encantava la majestuositat del lloc de la presentació i va desitjar “la enhorabona tant a l’empresa ISS com al club en aquesta nova etapa i que la Federació recolzava amb molta joia iniciatives com aquestes”. En el seu torn de paraula, el Sr. A. Bermudo va reconèixer la enorme tasca que fa la principal entitat d’atletisme de L’Hospitalet a la nostra ciutat i es va sorprendre per l’èxit d’aquesta presentació amb tants periodistes i autoritats. Va dir que li havia agradat molt la projecció del vídeo del cross de L’Hospitalet i va donar una noticia que va alegrar molt a tot el món de l’atletisme dient que “l’Ajuntament de L’Hospitalet construirà un estadi d’atletisme gestionat per ISS-L’Hospitalet a la Feixa Llarga”. Per concloure els parlaments, el Sr. M. Ibern va recordar amb emoció al Gimnàstic Barcelonès, fundat a l’any 1933 i va indicar “sentir-se molt satisfet per presidir aquest acte”. Va donar les gràcies a l’empresa ISS i li va assenyalar que “el retorn de la seva inversió seria molt profitós per ella i per a tothom”. Va oferir-se per ajudar a tirar endavant projectes com aquests i va subscriure les paraules del nostre President, incidint sobre “la bondat dels objectius humans i esportius del vostre club i de la seva Fundació”. Va finalitzar la seva intervenció donant les gràcies als nombrosos assistents per la seva presència avui i dient que “l’atletisme te molt de futur si persones com les d’ISS i del club de L’Hospitalet treballen conjuntament”. Seguidament, es van fer moltes entrevistes i es va passar a l’acte més esperat d’aquesta presentació: la desfilada dels models presentant la roba d’entrenament i competició per la temporada 2006-2007. El lloc emblemàtic del “Saló dels miralls” del Liceu va ser l’escollit per aquesta demostració i pel posterior dinar. La bellesa de l’indret no va empobrir l’elegància i els colors dels teixits on va ressaltar amb lluminositat el taronja de L’Hospitalet Atletisme i el blau d’ISS. Els models, tots atletes de la entitat, van desfilar tres cops amb roba de Dashba, diferent a cada passada, amb una seguretat que els feia semblar a professionals. L’Andrea Díez, el Carles Galán, el Dani Garcia, l’Enric Martín, l’Helena López, la Laia Forcadell i la Oyidiya Oji van estar perfectes en el seu paper i el club els hi esta agraït per la seva desinteressada col•laboració. L’acte va concloure amb fotografies i entrevistes i un dinar servit pels professionals del Liceu on es va brindar per l’èxit del projecte ISS-L’Hospitalet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.