El CAC cel.lebra una nova edició del Cros Vila de Castellar-Memorial Pere Hernández

0
490

El Club Atlètic Castellar cel.lebra el proper diumenge el XIX Cros Vila de Castellar-XVIII Memorial Pere Hernández, que ja ha esdevingut en tot un clàssic de les curses de camp. Com és tradicional, les curses, que començaran a les 9:30 del matí amb la proba dels veterans i finalitzaran sobre les dues de la tarda tindran lloc a les pistes d’atletisme i el parc de Colobrers, en un traçat exigent però a la vegada molt atractiu pels corredors. Cal també recordar que els tres primers classificats individuals de cadascuna de les categories rebrà, a més de la corresponent copa, un magnífic pernil. Els classificats entre el quart i desè lloc també tindran algún llaminer premi. Al XXIX Cros Vila de Castellar-XVIII Memorial Pere Hernández poden participar des dels més petits, a la categoria del pre-benjamins (nascuts els anys 2000 i 2001), fins al més grans (nascuts l’any 1971 i anteriors). Com en anys anteriors el Club Atlètic Castellar espera una nutrida participació d’atletes vinguts d’arreu de Catalunya que converteixin la jornada en una festa de l’atletisme i que, una vegada més, serveixi per recordar al fondista Pere Hernández mor el 6 de juliol de 1989 quan va ser atropellat per un cotxe mentre entrenava per la vorera d’una carretera.| Finalment, recordar que a la web del Club Atlètic Castellar (www.clubatleticcastellar.org) podreu consultar les classificacions i veure les fotografies de les diferents curses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.