El CAC cel.lebra una nova edició del Cros Vila de Castellar-Memorial Pere Hernández

0
324

El Club Atlètic Castellar cel.lebra el proper diumenge el XIX Cros Vila de Castellar-XVIII Memorial Pere Hernández, que ja ha esdevingut en tot un clàssic de les curses de camp. Com és tradicional, les curses, que començaran a les 9:30 del matí amb la proba dels veterans i finalitzaran sobre les dues de la tarda tindran lloc a les pistes d’atletisme i el parc de Colobrers, en un traçat exigent però a la vegada molt atractiu pels corredors. Cal també recordar que els tres primers classificats individuals de cadascuna de les categories rebrà, a més de la corresponent copa, un magnífic pernil. Els classificats entre el quart i desè lloc també tindran algún llaminer premi. Al XXIX Cros Vila de Castellar-XVIII Memorial Pere Hernández poden participar des dels més petits, a la categoria del pre-benjamins (nascuts els anys 2000 i 2001), fins al més grans (nascuts l’any 1971 i anteriors). Com en anys anteriors el Club Atlètic Castellar espera una nutrida participació d’atletes vinguts d’arreu de Catalunya que converteixin la jornada en una festa de l’atletisme i que, una vegada més, serveixi per recordar al fondista Pere Hernández mor el 6 de juliol de 1989 quan va ser atropellat per un cotxe mentre entrenava per la vorera d’una carretera.| Finalment, recordar que a la web del Club Atlètic Castellar (www.clubatleticcastellar.org) podreu consultar les classificacions i veure les fotografies de les diferents curses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.