Presentació oficial de la 4ªCursa Trencacames de Granollers

0
504

Dimecres dia 22 de novembre a la tarda ha tingut lloc la presentació oficial de la 4ª Cursa Trencacames de Granollers amb la presència dels Srs. J.Segovia i J.M.Junquera, Regidors de eguretat Ciutadana i d\’Esports, respectivament, de l\’Ajuntament de Granollers, i dels responsables de la Policia Local i els Bombers de Granollers. El Sr.Segovia ha destacat la importància que tenen per a la imatge dels cossos de seguretat els actes com la Cursa Trencacames, que serveixen per estretar llaços i apropar-los a la ciutadania. Per la seva part, el Sr.Junqueras ha remarcat que el que comencen com a petits projectes poden esdevenir grans aconteixements, com el cas de la Cursa Trencacames. Tots dos responsables polítics han destacat aquesta quarta edició de la cursa com la de la consolidació i han fet relleu de la qualitat dels serveis que s\’ofereixen als atletes i el creixement de participants dels tres primers anys. M.Berbel, president del C.E.Trencacames, ha presentat una cursa plena de novetats: nou recorregut de 15 km., dos avituallaments, nou sistema de cronometratge, que per primera vegada incorpora el xip, noves empreses col·laboradores. Tots els atletes participants rebran una samarreta de record, una tovallola brodada de gran qualitat i d\’una gran bossa d\’obsequis. A la presentació s\’han pogut veure mostres de la samarreta i la tovallola brodada, a més d\’un recorregut virtual pel nou traçat. Segons, Berbel, les inscripcions van a bon ritme i es preveu arribar als objectius de cobrir les 500 inscripcions màximes previstes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.