Roger Roca i Vinyet Noguero nous campions de Catalunya de Mitja Marató

0
309

Aquest diumenge 19 de novembre s\’ha celebrat la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató en el marc de la Mitja Marató de Ripoll, i que també representa el XXVIIIè Campionat d’Atletisme de Fons del Ripollès. En Roger Roca que reapareixia després d\’una lesió i Vinyet Noguero que ha estrenat la samarreta del nou Espanyol han estat guanyadors. Resultats complets a Internet. Per equips, categoria masculina i femenina, victòria del California Esports de Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.