MIRIAM ORTIZ, D’ISS L’HOSPITALET, CLASSIFICADA PEL CAMPIONAT D’EUROPA SUB’23 DE CROS

0
416

Segona a la categoria promesa al Cros de Soria.
Avui diumenge dia 19 de novembre ha tingut lloc la 13ª Edició del “Campo a Través Internacional de Soria” una de les competicions més destacades del Calendari de l’Associació Europea d’Atletisme. Al fantàstic circuit del Monte Valonsadero en una matinal respectada per la pluja, després d’haver plogut tota la nit l’atleta d’ISS L’Hospitalet, Miriam Ortiz, ha realitzat una fantàstica actuació que l’hi ha garantit la seva presència als Campionats d’Europa de Cros de la categoria Sub’23 que tindran lloc el proper 10 desembre a lalocalitat italiana de San Giorgio su Legnano. La Real Federación Española de Atletismo havia determinat com a proves de selecció el cros disputat a terres de Castella i el que es disputarà d’aquí a dues setmanes a Llodio però la fantàstica actuació realitzada per l’atleta d’ISS L’Hospitalet l’ha classificat directament pel Campionat.| En una cursa d’altíssim nivell dominada per les kenyanes Alice Chelangar i Vivian Cheruiyot i amb el millor del planter nacional comandat per Rosa Morató i Judit Plà, Miriam Ortiz s’ha classificat a la segona posició final a la categoria promesa dominada per l’actual Campiona d’Espanya de la categoria Maria Teresa Urbina. Miriam Ortiz ha demostrat aquest inici de temporada que es troba molt recuperada dels seus problemes físics i que en poc temps estarà lluitant amb l’èlit espanyola de les curses de fons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.