MANRESA MOBILITZA\’T PER LA MARATO DE TV3

0
443

MANRESA MOBILITZA\’T PER LA MARATO DE TV3, amb la col.laboració tècnica de CLUB ATLÈTIC MANRESA organitzarà el proper diumenge 17 de desembre \”LA CURSA PER LA VIDA\”, una cursa urbana amb caminada popular inclosa. Aquest any s\’ha definit un circuit urbà de 5000 metres, que serà permanent per aquesta cursa, a fí de que qui vulgui participar pugui fer-ho i sigui asequible a tothom. Tota la recaptació anirà destinada a l\’objectiu d\’aquest any com son les malalties del dolor. La sortida i arribada de la cursa estarà ubicada a la Plaça de Crist Rei. El tret de sortida es donarà a les 11h.| Hi haurà trofeus als 3 primers/res classificats absoluts de la cursa, aixì com un trofeu al guanyador de cadasquna de les categories establertes. A tots els inscrits, sel\’s hi entregarà una samarreta commemorativa. Tots els participants podràn gaudir d\’un merescut esmorzar a l\’arribada. Per mes informació: http://www.mmmarato.com i http://www.clubatleticmanresa.org Runners, teniu una cita el proper 17 de desembre a Manresa.
Us hi esperem ¡¡

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.