ROGER ROCA TORNA A LA COMPETICIÓ

0
472

L’atleta igualadí Roger Roca Dalmau tornarà aquest diumenge a Ripoll, en el transcurs del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, a la competició atlètica després d’estar més de nou mesos apartat per lesió. Una pubàlgia és la culpable d’aquesta absència tan duradora. Tot i sentir encara alguns molèsties, l’atleta d’Asics va retornar als entrenaments ja fa un mes i està molt il•lusionat de cara a recuperar el títol de Campió de Catalunya de Mitja Marató que ja ha aconseguit en tres ocasions, la darrera l’any 2004 a Vilanova i la Geltrú: “tinc moltes ganes de tornar a guanyar el títol català de Mitja Marató ja que és la disciplina que més s’adapta a les meves característiques”. L’última cursa que va disputar abans de lesionar-se fou la Mitja Marató de Granollers on va polvoritzar el seu antic registre deixant-lo en 1:03’57”, que és la tercera millor marca espanyola de la temporada. Renovació amb Asics L’atleta igualadí ha renovat el seu contracte amb la marca esportiva Asics per un any més i continua també amb el suport de Buff : “estic molt agraït als meus patrocinadors, Asics i Buff, ja que tot i haver estat lesionat han mantingut la confiança en mi, i espero que aquest any pugui fer la temporada completa”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.