ROGER ROCA TORNA A LA COMPETICIÓ

0
374

L’atleta igualadí Roger Roca Dalmau tornarà aquest diumenge a Ripoll, en el transcurs del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, a la competició atlètica després d’estar més de nou mesos apartat per lesió. Una pubàlgia és la culpable d’aquesta absència tan duradora. Tot i sentir encara alguns molèsties, l’atleta d’Asics va retornar als entrenaments ja fa un mes i està molt il•lusionat de cara a recuperar el títol de Campió de Catalunya de Mitja Marató que ja ha aconseguit en tres ocasions, la darrera l’any 2004 a Vilanova i la Geltrú: “tinc moltes ganes de tornar a guanyar el títol català de Mitja Marató ja que és la disciplina que més s’adapta a les meves característiques”. L’última cursa que va disputar abans de lesionar-se fou la Mitja Marató de Granollers on va polvoritzar el seu antic registre deixant-lo en 1:03’57”, que és la tercera millor marca espanyola de la temporada. Renovació amb Asics L’atleta igualadí ha renovat el seu contracte amb la marca esportiva Asics per un any més i continua també amb el suport de Buff : “estic molt agraït als meus patrocinadors, Asics i Buff, ja que tot i haver estat lesionat han mantingut la confiança en mi, i espero que aquest any pugui fer la temporada completa”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.