FESTA DELS VOLUNTARIS, inici activitats mitja marató terrassa 2007

0
548

Unes 200 persones van assistir el dissabte a la tarda a la Festa dels voluntaris de la mitja marató de Terrassa, que es realitzarà el 21 de gener de 2007. L’acte, que va tenir lloc al Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany, va començar amb uns breus parlaments a càrrec del responsable dels voluntaris, Gregori Garcia, del president de l’AEMMT, David Otero, i del sots president de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Mª Antentas. Tots van destacar la importància del voluntari en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments i els van encoratjar a continuar. Seguidament es van projectar les imatges de la 7a mitja marató de Terrassa, la d’aquest any 2006, un recull de moments com la presentació al Centre Cultural de Terrassa, l’espot publicitari, i com no, de la mateixa cursa.| Per cloure l’acte i abans del refrigeri final es va procedir al lliurament dels premis dels guanyadors del circuit de curses de Terrassa’06, que aquest any han estat un total de 29 atletes en les diferents categories i que van ser lliurats pel Regidor d’Esports de Terrassa, Josep Zaguirre, el director del circuit, Kiku Querol i Josep Bertran, directiu de l’AEMMT.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.