15a MITJA MARATÓ “ CIUTAT DE TARRAGONA”. 26 de Novembre.

0
551

EL PATRONAT MUNICIPAL D’ESPORTS DE TARRAGONA, US RECORDA I US CONVIDA A PARTICIPAR A LA 15ª EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ “CIUTAT DE TARRAGONA” QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER DIUMENGE, 26 DE NOVEMBRE. LA NOSTRA CURSA INTENTA MILLORAR ANY RERA ANY PER DONAR-VOS EL MILLOR SERVEI I PROCURA QUE L’EXPERIÈNCIA DE CÓRRER A TARRAGONA SIGUI LA MILLOR DE LA TEMPORADA PER AQUESTA RAÓ US OFERIM UN CIRCUIT URBÀ TANCAT PELS L’INDRET MES BONICS DE LA CIUTAT COM ÉS LA FAÇANA MARÍTIMA. AIXÍ COM UN SEGUIT DE SERVEIS: GUIES DE 1:30, 1:40 I 1:50, AVITUALLAMENT CADA 5 QUILÒMETRES, APARCAMENTS RESERVATS, GUARDA-ROBA, MASSATGES, PODÒLOGIA , DUTXES I VESTIDORS, ASSISTÈNCIA SANITÀRIA ESPECIALITZADA, RESULTATS DE LA CURSA VIA SMS , ESMORZAR I OBSEQUI (ULLERES DE CORREDOR I AGENDA DEL CORREDOR) A L’ARRIBADA.| LES INSCRIPCIONS JA ESTAN OBERTES, PERÒ RESTEN POQUES PLACES PER ARRIBAR AL NOMBRE MÀXIM DE PARTICIPANTS, QUE ÉS DE 1.500. PER LA QUAL COSA US INSTEM A FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ A LA MAJOR BREVETAT POSSIBLE FENT UN INGRÉS A LA CAIXA D’ESTALVIS I PENSIONS DE TARRAGONA 2100 3515 19 2200042367 DE 11,72 € I SEGUIDAMENT TRUCANT AL TELÈFON 977 55 02 99 DEL PATRONAT MUNICIPAL D’ESPORTS DE TARRAGONA PER DONAR O ACTUALITZAR LES VOSTRES DADES PERSONALS. NO T’HO PENSIS, APUNTAT I CORRE AMB NOSALTRES!!!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.