Material: Multiterra II Low WP

0
837

El nou calçat per \”outdoor\” de Hi-tec , la nova \”Multiterra II Low WP\”. Se\’ns presenta com un calçat ideal per fer tot tipus de marxes i curses de muntanya. Tot i no ser unes de les menys pesades, 408 grams, es una sabata molt confortable, ideal per les nostres sortides de tardor i hivern, ja que amb la seva tecnologia waterproof, que consisteix en un acabat especial per a la pell i un perfecte sejador de les costures, ens deixa el peu ben protegit de les humitats que ens pugem trobar sobre la marxa, petits rierols la rosada a l\’herba… També incorpora una protecció de goma a la puntera, la que va fantàsticament be per aquells rocs que ens trobem entre nosaltres i el camí i no podem evitar. Una sola dura amb bona tracció i una entresola mes tova que ens proporciona amortiguació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.