Material: Multiterra II Low WP

0
665

El nou calçat per \”outdoor\” de Hi-tec , la nova \”Multiterra II Low WP\”. Se\’ns presenta com un calçat ideal per fer tot tipus de marxes i curses de muntanya. Tot i no ser unes de les menys pesades, 408 grams, es una sabata molt confortable, ideal per les nostres sortides de tardor i hivern, ja que amb la seva tecnologia waterproof, que consisteix en un acabat especial per a la pell i un perfecte sejador de les costures, ens deixa el peu ben protegit de les humitats que ens pugem trobar sobre la marxa, petits rierols la rosada a l\’herba… També incorpora una protecció de goma a la puntera, la que va fantàsticament be per aquells rocs que ens trobem entre nosaltres i el camí i no podem evitar. Una sola dura amb bona tracció i una entresola mes tova que ens proporciona amortiguació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.