JA HA SORTIT EL Nº9 DE TRAIL!!!

0
816

Trobareu els seguents reportatges:
Correr per les Illes Britàniques Entrevista a Danelle Ballangee The North Face Ultra Trail du Mont Blanc Transgrancanaria Oeste – Este Les Gore-Tex Series Skygames Fuji Mountain Race Correr sense brújula El mapa d’Entzia Comparativa. Totes les sabatilles amb Gore-Tex Consultori esportiu. Optimitzar el rendiment. Test de material: NikeFree Trail 5.0 The Raid World Championship. Canadà. I les seccions fixes de calendari, llibres, web y classificacions. | Podeu trobarla al quiosc, a botigues especialitzades o a la web www.revistatrail.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.