ADIDAS SUPERNOVA CUSHION

0
963

Estabilitat, comoditat, tracció… Aquestes són algunes de les sensacions que reps passes una estona corrent amb unes Adidas Supernova Cushion. Es tracta d’una sabatilla esportiva de running feta per corredors d’uns 70 quilos. Malgrat que no és una sabatilla de velocitat, la mecànica d’amortiguació i estabilitat la fan apta per a curses de mitja o llarga distància, que serà quan la nostra biomecànica agrairà els efectes del sistema “adiprene”. Aquest és un material de gran resistencia i amortiguació de les soles i que es fa servir per protegir dels impactes l’avantpeu i el taló. Proporciona un moviment sensible i dinàmic dels dits i afavoreix la transició en la cursa i l’aixecament del peu. Els 350 grams aproximats de les Supernova fan que estiguin en un terme mig entre les sabatilles més pesades, per corredors que passen dels 75 quilos, i aquelles sabatilles tan lleugeres que cal guardar a l’armari per fer servir només a les curses. És a dir, amb les Adidas Supernova podem entrenar però també podem anar a qualsevol concentració sense por a tenir problemes de dinàmica per excès de pes.| En alguns forums d’atletisme han dit que aquesta sabatilla no és adequada per entrenaments d’hivern pel fet de tenir un entramat de reixeta que deixa passar el fred. La meva opinió és que han aconseguit un bon compromís entre transpirabilitat i protecció, sobretot si les comparem amb sabatilles d’entrenament d’altres marques. Les Supernova protegeixen una mica més del fred que algunes Asics, Nike o NB amb que he corregut durant l’hivern. L’enreixat és una mica més dens i no es nota tant l’entrada d’aire fred a través de la part superior del peu. Per tant, és una bona sabatilla per entrenar practicament tot l’any, sobretot si ho fem en zones de clima mediterrani. Les Adidas Supernova Cushion també poden ser unes bones companyes per als entrenaments fora d’asfalt, donat que el material i la forma de la sola la fan molt estable i adherent. Això mateix és converteix en un problema si correm per fang, perquè s’enganxa sobretot en la zona del “torsion”. De tota manera, aquesta no és una sabatilla per correr cros de muntanya. Hi ha calçats molt més especialitzats per entrenar o fer curses en aquestes condicions. A tot això cal afegir que és una bona sabatilla pels que tinguin el peu estret o no gaire ample. L’estructura de la sabatilla penalitza als corredors de peu molt ampla, que notaran la pressió lateral de l’adamiatge, cosa que, per contra, agraïm els corredors de peu estret o mitjà. Com a conclusió, les Supernova són ideals ideal per a corredors de trepitjada neutra, però també per a lleugers pronadors per la seva estructura ben dissenyada, amb una amortiguació amb “adiprene” que la fa còmoda sense penalitzar l’estabilitat i la dinàmica del moviment. És una sabatilla per aquells que vulguin entrenar i anar a les curses amb les mateixes sabatilles, i també pels qui entrenin tant sobre asfalt com sobre terra, sempre i quan siguin pistes forestals o llocs sense pedres ni fang. Adidas ha encertat amb el disseny de les Supernova i competeix sense complexes amb d’altres marques més especialitzades en la fabricació de sabatilles de running.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.