XV Campionat de Catalunya de Mitja Marató 2006, al Bressol de Catalunya: RIPOLL

0
326

El proper 19 de novembre de 2006 es celebrarà la 28ena edició del Campionat Internacional de Fons del Ripollès. La cursa transcorre pel mateix recorregut que l’any passat: amb sortida a Ripoll, davant del camp de futbol municipal; el punt mig es troba al Pg. Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses; i l’arribada just davant del monestir de Ripoll. Aquest és el tercer any consecutiu que la prova l’organitza l’Ajuntament de Ripoll i la seva consolidació, així com la seva importància dins del calendari atlètic català han permès que la Federació Catalana d’Atletisme designés la coneguda cursa de Ripoll per a celebrar-hi també el 15è Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Per aquest motiu s’espera una alta participació i es recomana a tots els atletes i acompanyants de realitzar el més aviat possible les seves inscripcions i possibles reserves d’allotjament. Com a principals novetats: enguany la sortida de la cursa serà a les 10 del matí; s’han ampliat les opcions per inscriure’s ja que es pot fer també a tots els caixers i a Línia Oberta de La Caixa; la bossa de record per a tots els participants inclourà 2 obsequis (a part del ja tradicional fuet de la comarca i altres aliments); s’ha incrementat encara més l’animació musical durant la prova; i s’amplia l’abast de la visita guiada a l’entorn del monestir. Els premis en metàl•lic per als 5 primers són molt interessants i es manté la paritat dels valors dona-home. Inscripcions per Internet. Consulta el llistat dels inscrits fins ara. Aquesta Mitha puntua doble per a la Lliga Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.