XV Campionat de Catalunya de Mitja Marató 2006, al Bressol de Catalunya: RIPOLL

0
511

El proper 19 de novembre de 2006 es celebrarà la 28ena edició del Campionat Internacional de Fons del Ripollès. La cursa transcorre pel mateix recorregut que l’any passat: amb sortida a Ripoll, davant del camp de futbol municipal; el punt mig es troba al Pg. Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses; i l’arribada just davant del monestir de Ripoll. Aquest és el tercer any consecutiu que la prova l’organitza l’Ajuntament de Ripoll i la seva consolidació, així com la seva importància dins del calendari atlètic català han permès que la Federació Catalana d’Atletisme designés la coneguda cursa de Ripoll per a celebrar-hi també el 15è Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Per aquest motiu s’espera una alta participació i es recomana a tots els atletes i acompanyants de realitzar el més aviat possible les seves inscripcions i possibles reserves d’allotjament. Com a principals novetats: enguany la sortida de la cursa serà a les 10 del matí; s’han ampliat les opcions per inscriure’s ja que es pot fer també a tots els caixers i a Línia Oberta de La Caixa; la bossa de record per a tots els participants inclourà 2 obsequis (a part del ja tradicional fuet de la comarca i altres aliments); s’ha incrementat encara més l’animació musical durant la prova; i s’amplia l’abast de la visita guiada a l’entorn del monestir. Els premis en metàl•lic per als 5 primers són molt interessants i es manté la paritat dels valors dona-home. Inscripcions per Internet. Consulta el llistat dels inscrits fins ara. Aquesta Mitha puntua doble per a la Lliga Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.