Debut de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau

0
484

L’equip de atletisme de l’Espanyol denominat Associació Esportiva Blanc i Blau va debutar oficialment ahir diumenge al I Cros de la Muntanyeta a la localitat de Sant Boi. Aquesta primera trobada ha servit d’homenatge en primer lloc a l’històric atleta espanyolista Constantino Miranda nascut precisament a la mateixa localitat de Sant Boi on es realitzava aquest primer Cros. En segón lloc la indumentaria esportiva que varen lluïr els atletes en aquest primer debut de l’associació Blanc i Blau va pretendre fer un especial homenatge de manera històrica a la samarreta que antigament representava als atletes. Un homenatge amb els mateixos colors d’abans, blanc de fons i amb l’escut a l’alçada del pit. | El debut dels Blanc i Blaus va resultar del tot inmillorable, atés que a la categoría Cadet va esdevindre en primera posició en Balal Alí, i a la Categoría senior va resultar també en primera posició Isabel Eizmendi. Un gran trionf per una entitat que ha començat amb victories com les esmentades i amb un equip juvenil que va esdevindre en segona posició.\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.