Pujada i baixada a Guanta 2006

0
408

1.011 atletes (891 a la cursa gran i 120 a les petites) van participar el passat diumenge 5 de novembre a la 21a edició de la Pujada i Baixada a Guanta.
Aquesta prova, coorganitzada per la regidoria d’Esports i el Club Atlètic Sentmenat, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, va mantenir l’alta xifra de participació que ja ve sent habitual els darrers anys, èxit compartit per les entitats organitzadores i per les empreses de suport, començant pels comerços, indústries i entitats bancàries locals amb el seu suport econòmic, continuant pels serveis preventius (Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil i Ràdio Aficionats) i acabant amb les empreses de recuperació (Coca-Cola, Damm, Panrico, Aigua del Montseny i els massatges d’Antonio Leiva López). Les classificacions d’aquesta edició i les dels 8 anys anteriors es poden consultar al web www.championchip.com L’organització ofereix un fotodiploma gratuït a tots els participants: www.fotoinstant.com I altres dades de la cursa es poden descarregar als links annexos: • gràfica participació general • gràfica participació local • atletes locals 2006 • històric atletes locals • quadre d’honor • cursa infantil • cursa petits A tots, gràcies per la vostra confiança

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.