Pujada i baixada a Guanta 2006

0
488

1.011 atletes (891 a la cursa gran i 120 a les petites) van participar el passat diumenge 5 de novembre a la 21a edició de la Pujada i Baixada a Guanta.
Aquesta prova, coorganitzada per la regidoria d’Esports i el Club Atlètic Sentmenat, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, va mantenir l’alta xifra de participació que ja ve sent habitual els darrers anys, èxit compartit per les entitats organitzadores i per les empreses de suport, començant pels comerços, indústries i entitats bancàries locals amb el seu suport econòmic, continuant pels serveis preventius (Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil i Ràdio Aficionats) i acabant amb les empreses de recuperació (Coca-Cola, Damm, Panrico, Aigua del Montseny i els massatges d’Antonio Leiva López). Les classificacions d’aquesta edició i les dels 8 anys anteriors es poden consultar al web www.championchip.com L’organització ofereix un fotodiploma gratuït a tots els participants: www.fotoinstant.com I altres dades de la cursa es poden descarregar als links annexos: • gràfica participació general • gràfica participació local • atletes locals 2006 • històric atletes locals • quadre d’honor • cursa infantil • cursa petits A tots, gràcies per la vostra confiança

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.