L\’Espanyol s\’estrena al cros de Sant Boi amb victòria d\’Isabel Aizmendi a la cursa femenina

0
591

Un nou cros a Catalunya ha nascut avui al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi amb vocació de continuïtat i de crear un circuit permanent de cros vàlid per entrenar-hi tot l’any. La novetat del matí ha estat la presentació en societat del nou equip del Espanyol, dirigit per en Tomàs Barris, que ha volgut aprofitar la localitat de Sant Boi per presentar oficialment l\’equip, doncs un històric d\’aquest equip, en Constantino Miranda era fill de Sant Boi i l\’Estadi d\’Atletisme porta el seu nom. Isabel Aizmendi ha estrenat samarreta del Espanyol i victòria i en l\’apartat masculí ha guanyat el local Abdeslam Louah, fincat fa anys a la ciutat. Un èxit global i el desig per part de tota la organització de fer la segona edició l’any vinent. Resultats de les curses federades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.