Abdelghani Elhassany guanya la vintena edició de les 5 Milles Nocturnes

0
427

Les 5 Milles Nocturnes va reunir a 647 a Cerdanyola el passat dissabte. La cursa atlètica va celebrar el seu vintè aniversari amb la vista posada a un nou circuit doncs des de l\’Ajuntament s\’ha anunciat que s\’estudia la possibilitat de traslladar la prova als carrers més cèntrics. Elhassany i Bartolí al pòdium de la prova El fred va tornar a fer acte de presència per rebre la vintena edició de les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola. En una tarda de dissabte gelada i humida, un total de 657 atletes van prendre la sortida de la cursa. El més ràpid de tots ells va ser l’Abdelghani Elhassany, que va recórrer els poc més de vuit quilòmetres del recorregut en un temps de 24:58. D’entre les participants, la primera en creuar la línia de meta va ser Maria Bartolí de l’equip Badaxtrem amb un temps de 30:48. En el recorregut de les 2 milles, destinada als més petits, va guanyar Moisés Ortega i Noelia Alcon amb unes marques de 12:11 i 12:42 respectivament.| La prova atlètica va començar a les 19h amb la disputa de les 2 Milles Nocturnes. Els 114 atletes inscrits en la cursa i nascuts l’any 1993 i posteriors va prendre la sortida amb l’objectiu de ser els més ràpids. Representants de diversos centres docents i clubs locals van compartir protagonisme amb la trentena d’atletes de l’Escola Municipal d’Iniciació a l’Atletisme i els participants d’altres clubs de Catalunya. Mentre els més menuts corrien, els atletes que tenien previst participar a les 5 Milles ja escalfaven per les rodalies de les instal·lacions esportives municipals de Les Fontetes, al davant de les quals estava instal·lada la sortida i arribada de la prova. Puntualment, a les 19:40h el regidor d’esports, Santiago Cayuela, s’encarregava de fer el tret de sortida i començava així la vintena i darrera edició de les 5 Milles en el circuit actual. L’Ajuntament té previst canviar el recorregut de la cursa i traslladar-la als carrers de Cerdanyola per apropar-la als cerdanyolencs i alhora mostrar la ciutat als participants forans. Enguany han corregut les 5 Milles Nocturnes un total de 533 atletes, 441 masculins i 92 femenines. La cursa va ser ràpida pel que fa als corredors masculins i el guanyador, Abdelghani Elhassany, es va quedar a només 21 segons del rècord de la cursa que va aconseguir l’any passat Yassin Abtourab (24:37). Per darrera de l’atleta lleidatà va arribar José Manuel Granadero i Enrique Luque, segon i tercer respectivament. La cursa femenina va ser més lenta i la guanyadora, Maria Bartolí, va quedar lluny del rècord de la cursa que ostenta Eva Sanz (27:22). La segona classificada va ser Alba Martínez i la tercera Carmen Ballesteros. Els cinc primers de la classificació general masculins i femenins, va rebre un xec de 200, 120, 100, 70 i 60 euros respectivament. Els primers atletes locals en recórrer les 5 Milles Nocturnes van ser Oriol Vilaplana i Belén Hidalgo, que van entrar desè i catorzena respectivament. Classificació 5 Milles Nocturnes 2006: 1. Abdelghani Elhassany (24:58) 2. José Manuel Granadero (25:04) Fila Team 3. Enrique Luque (25:12) AA Catalunya 1. Maria Bartolí (30:48) Badaxtrem. 2. Alba Martínez (31:09) CA Manresa 3. Carme Ballesteros (31:24) Fila Domingo Catalán Classificació 2 Milles Nocturnes 2006: 1. Moisés Ortega (12:11) Forat del Vent 2. Alfred Coma (12:52) 3. David Alconchel (12:55) Fondistes del Solsonès 1. Noelia Alcon (12:42) 2. Almudena Rodríguez (13:40) 3. Cristina Gómez (13:55)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.