COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS

0
327

Cros Sabadell 2006Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2006-2007 amb la celebració de tres festivals atlètics en diferents llocs de Catalunya. Destaca l\’edició número cinquanta-una del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya, també l\’onzè Cros d\’Olot i la primera edició del Cros La Muntanyeta per a la Integració a Sant Boi del Llobregat, tots tres se celebraran el proper diumenge 5 de novembre. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l\’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual en les diferents categories. Aquest any l\’autonòmic se celebrarà el proper 11 de febrer a Reus, coincidint amb el 48è. Gran Premi Marcel·lí Gené. El Campionat de Catalunya de Cros per Clubs se celebrarà a Mataró coincidint amb el 37è Cros Ciutat de Mataró el proper 28 de gener. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d\’Espanya de Cros.| A nivell estatal hem de destacar el Campionat d\’Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Càceres (Extremadura) el proper 11 de març. El Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 25 de febrer a Jerez de la Frontera. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 24 de març a Mombasa (Kenya). Però abans tenim el Campionat d\’Europa de Cros que es realitzarà a Sant Giorgio su Legnano (Itàlia) el 10 de desembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.