COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS

0
522

Cros Sabadell 2006Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2006-2007 amb la celebració de tres festivals atlètics en diferents llocs de Catalunya. Destaca l\’edició número cinquanta-una del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya, també l\’onzè Cros d\’Olot i la primera edició del Cros La Muntanyeta per a la Integració a Sant Boi del Llobregat, tots tres se celebraran el proper diumenge 5 de novembre. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l\’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual en les diferents categories. Aquest any l\’autonòmic se celebrarà el proper 11 de febrer a Reus, coincidint amb el 48è. Gran Premi Marcel·lí Gené. El Campionat de Catalunya de Cros per Clubs se celebrarà a Mataró coincidint amb el 37è Cros Ciutat de Mataró el proper 28 de gener. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d\’Espanya de Cros.| A nivell estatal hem de destacar el Campionat d\’Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Càceres (Extremadura) el proper 11 de març. El Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 25 de febrer a Jerez de la Frontera. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 24 de març a Mombasa (Kenya). Però abans tenim el Campionat d\’Europa de Cros que es realitzarà a Sant Giorgio su Legnano (Itàlia) el 10 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.