Blanco deixarà el Grup per córrer amb el Lloret-La Selva

0
331

Joan Escuder no podrà comptar amb l´atleta més destacat del GEiEG en la seva nota etapa a la presidència. Tot i els intents fins a darrera hora del dirigent grupista per convèncer l´obstaculista Josep Lluís Blanco ha decidit deixar el grup per córrer la temporada vinent amb el Lloret-La Selva. Blanco encara no ha fet oficial la seva decisió, però aquest migdia, a dos quarts d´una a Lloret, ha convocat un roda de premsa a la localitat selvatana on podria fer públic el seu canvi de club. Amb aquesta decisió, Blanco tornaria a córrer pel Lloret, població natal de l´atleta i on continua residint, amb el qual va aconseguir el seu primer èxit fa dotze anys amb el sisè lloc en el campionat del món júnior. Posteriorment, Blanco va marxar a córrer fora de Lloret de la ma de Nike i en els últims anys ha estat a les files del GEIEG. | La intenció de Josep Lluís Blanco es de continuar en actiu unes quantes temporades més. Els seus propers reptes són el Campionat del Món d´Osaka (Japó) de l´any vinent i els Jocs Olímpics de Pequín el 2008. El compromís inicial amb el Lloret seria per a les dues properes temporades, però si Blanco compleix els seus objectius competint a bon nivell a Osaka i Pequín Blanco i el club selvatà podrien allargar la seva vinculació uns anys més. La voluntat de Blanco és veure amb quines condicions podria arribar al campionat d´Europa de Barcelona el 2010.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.