Blanco deixarà el Grup per córrer amb el Lloret-La Selva

0
416

Joan Escuder no podrà comptar amb l´atleta més destacat del GEiEG en la seva nota etapa a la presidència. Tot i els intents fins a darrera hora del dirigent grupista per convèncer l´obstaculista Josep Lluís Blanco ha decidit deixar el grup per córrer la temporada vinent amb el Lloret-La Selva. Blanco encara no ha fet oficial la seva decisió, però aquest migdia, a dos quarts d´una a Lloret, ha convocat un roda de premsa a la localitat selvatana on podria fer públic el seu canvi de club. Amb aquesta decisió, Blanco tornaria a córrer pel Lloret, població natal de l´atleta i on continua residint, amb el qual va aconseguir el seu primer èxit fa dotze anys amb el sisè lloc en el campionat del món júnior. Posteriorment, Blanco va marxar a córrer fora de Lloret de la ma de Nike i en els últims anys ha estat a les files del GEIEG. | La intenció de Josep Lluís Blanco es de continuar en actiu unes quantes temporades més. Els seus propers reptes són el Campionat del Món d´Osaka (Japó) de l´any vinent i els Jocs Olímpics de Pequín el 2008. El compromís inicial amb el Lloret seria per a les dues properes temporades, però si Blanco compleix els seus objectius competint a bon nivell a Osaka i Pequín Blanco i el club selvatà podrien allargar la seva vinculació uns anys més. La voluntat de Blanco és veure amb quines condicions podria arribar al campionat d´Europa de Barcelona el 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.