El XXVIII Cros de Sants es dispara amb les inscripcions

0
435

El proper diumenge, 5 de novembre, tindrà lloc el tradicional cros de Sants a Barcelona en la seva edició XXVIII amb la novetat del control de temps pel xip de ChampionChip (temps reals per a tots els participants de les curses de 3 km i 10 km) i amb inscripcions per Internet al web atletisme.com. Malgrat el canvi de data, les inscripcions s\’han disparat i es tancaran probablement dimecres perqué ja s\’haurà arribat al límit dels 1200 inscrits pels 10Km i 200 pels 3 Km. Podeu trobar el llistat dels inscrits fins ara a internet. Llistat inscrits. Aquest llistat s\’anirà actualitzant fins el tancament de les inscripcions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.